چاپ این صفحه

زنده نگه داشتن فرهنگ و مدیریت جهادی در گام دوم انقلاب ضروری است

مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی گفت: وظیفه داریم در گام دوم انقلاب، فرهنگ و مدیریت جهادی را زنده نگه داریم و آن فرهنگ و هویت را به نسل جدید منتقل نمائیم.

دکتر حجت ترشیزی در مراسم رونمایی از کتابهای «حال خونین دلان»و «جاده های امن هور» و همچنین «اطلس مهندسی جنگ» و «نرم افزار چند رسانه ای جهادگر شهید حاج اسداله هاشمی» ضمن تبریک سالروز ۲۷ خردادماه و چهلمین سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل جهاد سازندگی گفت: در قرآن ۴۰ بار واژه جهاد تکرار شده است و تا پیش از پیام امام امت (ره)، برخی جهاد را مترادف با خون ریزی و جنگ می دانستند اما امام راحل به عنوان یکی از بزرگترین مفسرین عملی قرن حاضر، جهاد را با سازندگی پیوند داد تا با بسیج همه جانبه برای جهادی از نوع سازندگی، محرومیتها رفع شود.

وی دررادامه سخنان خود جهاد سازندگی را رسانه انقلاب دانست که اهداف انقلاب را ترویج کرد و افزود: با خدمات جهادگران و در مدت کوتاهی در دورترین روستاهای کشور، ندای انقلاب اسلامی پیچید و مردم طعم انقلاب را چشیدند.

مدیرکل امور ایثارگران تصریح کرد: با حمله رژیم بعث عراق در شهریور ماه ۱۳۵۹، جهاد سازندگی خدمات خود در مناطق محروم را تعطیل نکرد و در عرصه دفاع مقدس نیز با پشتیبانی از نیروهای مسلح و بسیج همگانی اقشار مختلف و تشکیل گردانهای مهندسی رزمی، بیش از ۵۴۰ هزار نفر را به جبهه ها اعزام نمود و با تقدیم ۳۳۰۰ شهید، ۲۴ هزار جانباز، ۱۳۰۰ آزاده دین خود را به انقلاب و اسلام ادا کرد.

ترشیزی افزود: جهاد از متن انقلاب جوشیده است و با انقلاب هست و ادامه خواهد داشت و امروز در آستانه گام دوم انقلاب اسلامی، وظیفه ماست که در راستای سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرهنگ جهاد را زنده نگه داریم تا با تکیه بر مدیریت جهادی بتوانیم برای چهل سال دوم انقلاب برنامه ای داشته باشیم. از این رو باید به گذشته پر افتخار جهاد باز گردیم تا ببنیم نقش ما در گام دوم انقلاب چیست.

وی با اعلام اینکه «وظیفه ما در شرایط کنونی آن است که تحریف و فراموشی را از گذشته جهاد بزدائیم» تاکید کرد: آن فرهنگ و هویت باید به نسل جدید منتقل شود تا در آینده، انقلاب ما دچار آسیب هایی نشود و بر این مبنا حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس یک وظیفه محسوب می شود.

مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی افزود: جمع آوری بیش از ۳ میلیون سند از فعالیت های جهادگران اعم از فیلم، عکس، نقشه، مجلات، تاریخ شفاهی و... قسمتی از این رسالت است که به زودی در قالب نرم افزار سراج و تحت عنوان سامانه جامع اسناد جنگ جهاد رونمایی خواهد شد.

ترشیزی در پایان سخنان خود به آثار فرهنگی که در این نشست رونمایی خواهد شد پرداخت و گفت: کتاب جاده امن هور که نگاهی مستند به فعالیت های برجسته پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد در عملیات خیبر است و توسط نویسنده گرانقدر آقای نصرت اله محمود زاده تهیه شده است و تا کنون بیش از ۱۴ اثر از این نویسنده به چاپ رسیده است، کتاب حال خونین دلان که روایتی تاریخی از فعالیت های پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد کاشان است که از تجمیع ۷ دفتر از روزنوشت های آقای موسی کیخا (مسئول واحد ثبت وقایع جنگ جهاد سازندگی کاشان) تهیه و منتشر شده است و نرم افزار چند رسانه ای جهادگر شهید حاج اسداله هاشمی که از تصاویر، فیلم و دست نوشته های این سردار رشید اسلام است، با هدف ماندگار سازی میراث ارزشمند فرهنگی به جای مانده از دوران دفاع مقدس تهیه و منتشر شده است.

گفتنی است در پایان این نشست، این آثار فرهنگی با حضور مهندس محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی،برادر معزز شهید اسدالله هاشمی، مهندس طلایی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر ترشیزی مدیرکل امور ایثارگران، حجت الاسلام شاهمرادیان معاون حوزه نمایندگی ولی فقیه، دکتر گلی مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور ایثارگران و مهندس شمایلی از فرماندهان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد رونمایی شد.

اشتراک این مطلب

K2_AUTHOR

مدیریت سایت

کانون سنگرسازان بی سنگر

نشانی: تهران، خیابان ستارخان، خیابان شادمان، شماره 258

تلفن: 66501495-66506908(021)

پست الکترونیک: info@sangarsazan.ir

وب سایت: www.medianegar.ir