شهردار تهران: ضرورت تبیین نقش مهندسی رزمی جنگ جهاد در پیروزی های دوران دفاع مقدس

شهردار تهران بر ضرورت تبیین نقش مهندسی رزمی جنگ جهاد در پیروزی های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس تاکید کرد.

به گرارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، دکتر پیروز حناچی در سی و یکمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد که امروز پنجشنبه در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از موضوعات مغفول مانده در مباحث مربوط به دفاع مقدس، تشریح نقش مهندسی در جنگ است که پرداختن به آن جذابیت بیشتری برای نسل امروز دارد.

وی ادامه داد: افتخار من این است که شروع خدماتم با مهندسی جنگ جهاد سازندگی بوده است که با گردان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد آذربایجان شرقی در گیلان غرب همکاری می کردم.

حناچی خاطرنشان کرد: در مهندسی جنگ جهاد، غیر ممکن‌ها، ممکن می شد که نمونه بارز آن پل خیبر بود که به طول ۱۴ کیلومتر روی آب و بدون پایه، پلی نصب شد. همه کارخانجات در آن به کمک ما آمدند و من افتخار داشتم در مراحل نصب آن‌ در کنار برادران جهادگر حضور داشته باشم.

وی یادآور شد: قبل از آن پلی که به طول ۲ کیلومتر در جنگ اعراب و اسراییل نصب شده بود در دانشگاه های جنگ تدریس می‌شد که جهادگران با احداث پل خیبر، این رکورد را شکستند.

حناچی گفت: جهادگران با احداث زنجیره بیمارستان های صحرایی، رکورد زمانی جراحت تا اولین اتاق عمل را که تا قبل از آن مربوط به جنگ ویتنام بود، شکستند.

شهردار تهران تصریح کرد: این خدمات و افتخارات بر اساس روحیه جهادی و اعتماد به نفس و خودباوری بود که امام خمینی (ره) و شهدا به ما یاد دادند.

وی افزود: خودباوری مبنای انجام کارها بود، با دست خالی راهی پیدا می شد و هیچ چیز غیر ممکن نبود.

شهردار تهران اذعان کرد: ۸ سال دفاع مقدس علی رغم تمام سختی ها و مشکلات باید چراغ راه آینده باشد و تشریح وجوه مثبت آن برای آینده کشور و استمرار انقلاب اسلامی لازم است.

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.