سی و سومین سالگر شهادت سردار جهادگر شهید حاج کمال الدین جان نثار

خودش یک لشکر بود؟؟؟
چه نام با مسمایی دارد، جهادگر شهید حاج کمال الدین جان‌نثار.
هم نامش و هم نام خانوادگی اش برازندۀ اوست، گویا در سرنوشتش بوده که با نثار جانش به کمال برسد.
بی دلیل نبود که هم رزمانش اعتقاد داشتند حاج کمال خودش یک لشکر است. جای پایش در سرتاسر خاک جبهه‌هاست و هنوز هم مناطق عملیاتی بوی حضور ایمانی و عرفانی او را دارند و ذره ذره خاک جاهایی که در آن حضور داشته گواه از جان گذشتگی او می‌دهند.
در عملیات والفجر9 یکی از مهمترین پل‌های فلزی در محور تدارکاتی آسیب دید که توسط گروه اعزامی و همت خودشهید جان‌نثار، تعمیر شد.
دوستانش می‌گویند: در آن روزهای سخت زمستان، نخستین کسی که لباسش را درآورد و به رودخانه زد تا مراحل تعمیر پایه‌های پل را آغاز کند، شهید حاج کمال الدین جان‌نثار بود.
حاج کمال فرمانده بود ولی گاهی حتی یک کمک راننده می‌شد و زمانی که رانندگان برای استراحت هر کدام در گوشه‌ای دراز می‌کشیدند به جای آنان شن و ماسه حمل می‌کرد.

اشتراک این مطلب

نوشتن یک دیدگاه

مطمئن شوید که تمام اطلاعات مورد نیاز و فیلد های ستاره دار را پر کرده باشید. کد HTML مجاز نمیباشد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.