انتخاب نام شهید بر اساس حرف اول نام خانوادگی

زمانی؛ غلامحسین

زندگینامه جهادگر شهید غلامحسین زمانی :
در اول تیر ۱۳۳۷ در بخش سرولایت شهرستان نیشابور در خانواده ای مذهبی و کم بضاعت دیده به جهان گشود.
در دوران کودکي از هوش و استعداد سرشاري برخوردار بود. وي قرآن مجيد را نزد پدر بزرگش کاملا ياد گرفت. سپس کتاب جامع المقدمات را پيش استادش کربلايي ميرزا حسين آموخت. بعد از آن براي ادامه تحصيل دروس حوزوي به روستاي کاهان عزيمت کرد و اين دوران را نزد شيخ ميرزا محمد کاهاني به پايان برد. وي پش از آن به شهر مشهد رفت و براي ادامه تحصيل وارد مدرسه علميه آيه الله ميلاني شد. او بيشتر کلاسهاي تفسير قرآن آيه الله خامنه اي در اين شهرستان شرکت مي کرد.


با شروع مبارزات مردمي عليه رژيم پهلوي ، غلامحسين زماني هم به همراه ساير مردم در تظاهرات و راهپيمايي هاي ضد رژيم شرکت مي کرد و به پخش اعلاميه هاي امام خميني و تبليغ مي پرداخت.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران ، غلامحسين زماني در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مشغول شد. او به علاوه به عنوان نيروي مردمي در جهاد سازندگي فعاليتهاي مستمر و تبليعاتي و فرهنگي کوثر داشت.
وي گاهي به عنوان جهادگر و گاه در سپاه در قسمت کميته فرهنگي داوطلبانه خدمت مي کرد. در ديگر ايام به کشيک صحن حرم امام رضا علیه السلام مي رفت.
او پس از مدتي با دختر عمه اش زندگي مشترک را آغاز کرد. با آغاز جنگ تحميلي عراق عليه ايران ، غلامحسين زماني دوباره در جبهه ها حضور يافت. او اين دفعه اول از طريق ستاد پشتيباني جنگ جهاد سازندگي خراسان به عنوان مبلغ جهاد گر به جبهه سوسنگرد اعزام شد.
سرانجام وي در تاريخ ۱۳ خرداد ۱۳۶۱ به شهادت رسيد. پيکر شهيد غلامحسين زماني در شهر مشهد و در حرم امام رضا (ع) به خاک سپرده شد.
روحش شاد و راهش پررهرو باد.

 

فرازي از وصيت نامه جهادگر شهيد غلامحسین زمانی :
پدرم را بگوئيد سنگر مرا خالى نگذارد و برادر كوچكم را به سنگرم ، كه همان حجره مدرسه ام ميباشد بفرستند .
پدر و مادرم ، مبادا بر مزار من اشك بريزيد و لباس سياه بپوشيد تا دل دشمن شاد شود .
پدر و مادر ، من داوطلبانه به جبهه رفته ام و در راه رضاى خدا و اسلام عزيز خون نثار كنم .
لباسى كه بر تن دارم از بيت المال است و به بيت المال برگردانيد و بقيه اموال را به جنگ زدگان دهيد و هر جــا كــه پــــدرم صلاح ميداند جنازه‌ام را دفن كند .

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.