انتخاب نام شهید بر اساس حرف اول نام خانوادگی

زینلی سیدآباد؛ غلامعلی

زنـدگـی نـامـه جهادگر شهیدغلامعلی زینلی سید آباد :
دراسفندماه ۱۳۴۱ در خانواده اي مذهبي در روستاي سيد آباد از توابع شهرستان چناران ديده به جهان گشود.
دوران كودكي و دبستان را طي كرد و بعد بعللي درس را رها كرد و جهت كمك به خانواده به كارهاي كشاورزي پرداخت.
با شروع انقلاب اسلامي به رهبري امام امت خميني كبير در سال ۱۳۵۷ همگام با نيروهاي انقلابي و عاشق امام در تظاهرات و اجتماعات شركت فعال داشت.


پس از‌پيروزي انقلاب و تشكيل بسيج عضويت ارتش ۲۰ ميليوني ، در روستاي سيدآباد را پذيرفت و فعالانه در برنامه هاي آموزشي ، گشتهاي شبانه و سايرعمليات پايگاه شركت مي نمود .
شهيدزينلي جواني بود بسيار متين و مخلص و عاشق امام و حامي مستضعفين و اعتقادي عميق و محكم به ولايت مطلقه فقيه داشت و ازنظر‌ اخلاقي در بين اقوام و مردم روستا به عنوان الگو معرفي شده بوداو فردي منظم و تشكيلاتي و عاشق به خدمت به اسلام و جامعه بود.
در سال ۱۳۶۱ جهت خدمت به محرومان وارد جهادسازندگي شد و پس از چند ماهي خدمت در سال ۶۲ عازم جبهه هاي حق عليه باطل گرديد و درمنطقه عملياتي كردستان شروع به كار و ستيز با دشمن نمود در پايان ماموريت به شهر خود بازگشت و مشغول كارهاي عادي شد. كه تا سال ۱۳۶۴ ادامه داشت.
بعد از آن به فرمان امام مبني بر گرم نگهداشتن جبهه ها و اعلام و معرفي مسولين جبهه و جنگ داوطلبانه به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مامور و در جبهه هاي جنوب كشور به انجام وظيفه مشغول شد و با دشمنان بعثي به جنگ و ستيز پرداخت تا سرانجام در عمليات والفجر۸ (آزادسازي فاو) در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۶۴ بر اثر تركش خمپاره دشمن در روي جاده فاو- بصره به درجه رفيع شهادت نائل و به ديدار معبودش شتافت.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.

 

قسمتی وصـیتنامه جهادگر شهیدغلامعلی زینلی سید آباد :

ما بايد با جان و مالمان از انقلاب دفاع كنيم و گوش به فرمان امام باشيم و به نداي رهبر و نايب بر حق امام زمان لبيك گوييم و با جهادمان در دفاع از انقلاب و ارزش هاي انقلاب و خون شهيدان تا آخرين نفس و آخرين قطره خونمان با دشمنان از خدا بي خبر بجنگيم.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.