انتخاب نام شهید بر اساس حرف اول نام خانوادگی

حاتمی یزد؛ محمود

جهادگر شهید محمود حاتمی یزد:

در سال ۱۳۳۰ در محله عیدگاه شهر مشهد دیده به جهان گشود . دوره ابتدایی را مشغول به تحصیل شد . او سه سال اول دبیرستان را در دبیرستان علوی گذراند و سپس وارد هنرستان شد.

پس از این دوره , به دانشسرای تربیت معلم راه یافت و در سال ۱۳۵۴ پس از فارغ التحصیل شدن از دانشسرا و اخذ مدرک فوق دیپلم به خدمت سربازی رفت .

بعد از اتمام دوره سربازی در یک واحد کوچک مرغداری مشغول کار شد و پس از چند ماه به استخدام آموزش و پرورش در آمد و در سال ۱۳۵۷ به عنوان معلم در گلمکان به تدریس پرداخت.

وی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در راهپیماییها در سخنرانیها و جلسات شبانه قرآن حضوری فعال داشت و برای پخش و نشر اعلامیه ها و نوارهای سخنرانی امام خمینی(ره) و پیامهای ایشان تلاش فراوانی میکرد .

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با تاسیس جهاد سازندگی از اولین افرادی بود که به عنوان نیروی رسمی به این نهاد قدم گذاشت . اودر جهاد سازندگی مسئولیت های زیادی از قبیل مسئول تدارکات , مسئول کارگاه قاسم آباد , امور پرسنلی و... داشت و در آنها لیاقت و کارآیی و ایمان خود را به اثبات رساند.

روزها با تمام وجود به خدمت در جهاد سازندگی می پرداخت و شبها در بسیج محل همکاری می کرد , در گشتهای شبانه به مقابله با منافقین می پرداخت و دشمن سرسخت آنها بود. با شروع جنگ تحمیلی بار دیگر به سربازی اعزام شد , پس از این دوره به جهادسازندگی بازگشت و دوباره از طریق این نهاد به جبهه اعزام شد پس از بازگشت از جبهه باز هم در جهادسازندگی مشغول بود و شبها با بسیج همکاری می کرد.

او که همانند خاری در چشم منافقین بود بارها توسط آنها تهدید به مرگ شده بود. در تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۶۰ در شهر مشهد هنگام گشت شبانه , در تعقیب چند نفر ناشناس , از ناحیه قلب مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید .

 

 

منبع: جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.