انتخاب نام شهید بر اساس حرف اول نام خانوادگی

حاجی محمدی کاخکی؛ محمد

جهادگر شهید محمد حاجی محمدی کاخکی:
در پانزدهم خرداد ۱۳۴۲ در شهر كاخك از توابع گناباد ديده به جهان گشود.
چهارم ابتدايي بود كه از نعمت پدر محروم گرديد و سرپرستي او و ديگر اعضاي خانواده به مادرش محول گرديد.
مادر محمد زني متدين و زحمتكش بود كه براي بزرگ كردن فرزندانش به نحو احسن نهايت سعي خود را مي‌نمود.


با از دست دادن پدر ، ترك تحصيل نمود و در تهران ، در مغازه نانوايي و كبابي مشغول كار شد.
وي پس از پنج سال به كاخك بازگشت و ازدواج نمود ولي به علت عدم تفاهم از همسرش جدا گرديد.
كتابهاي ديني مطالعه مي‌كرد.به ائمه (ع) ارادت خاصي داشت و بيشتر اوقات به امام حسين(ع)متوسل مي‌شد. در ايام محرم زنجير مي‌زد و در مراسم تعزيه ي امام حسين(ع)شركت مي‌نمود.
قبل از انقلاب در راهپيمايي‌ها شركت مي‌نمود .پس از انقلاب به فعاليتهايش ادامه دادعضو بسيج پايگاه محل بود و گاهي اوقات تا صبح با ديگر برادران بسيجي از شهر و از انقلاب پاسداري مي‌نمود.
با شروع جنگ تحميلي، ۳ بار عازم جبهه شد تا بتواند از مرز و بوم ميهن دفاع نمايد. اولین دفعه حضور در جبهه ها حدود ۲۰ سال داشت که از طریق سپاه پاسداران راهی مناطق جنگی شد , سپس از طریق جهاد سازندگی عازم جبهه ها شد.و به عنوان راننده بولدوزر به كار سنگر سازي مشغول بود.
محمد بر اثر بمباران شيميايي، در سومار مجروح شد و در اثر مصدومیت عمیق گاز خردل در ریه و شش ها در بيمارستان امام رضا(ع) مشهد بستري گرديد وي سرانجام در تاريخ ۲۸ خرداد ۱۳۶۹ پس از تحمل رنج‌هاي فراوان به وصال معشوق شتافت.
پيكر پاكش را در زادگاهش ، شهر كاخك،به خاك سپردند .

 

فرازی از وصـیت نامه شهیدمحمد حاجی محمدی کاخکی :
من آخرین کلامم را با مردم انقلابی و شهیدپرور در میان می گذارم شما عزیزان که مرا می شناسید من از اول زندکی ام با مشکلات زیادی مواجه بودم ولی همیشه از خداوند طلب آمرزش داشتم.
من برای رضای خدا به جبهه آمدم گر چه قطره کوچکی از دریای بیکران اسلام هستم و بودم ولی وظیفه خود دانستم که به اندازه توانم جبهه های جنگ را یاری کنم .
برادران و خواهران عزیزم شما را وصیت می کنم که همواره پشتیبان امام و انقلاب باشید و نگذارید که خون های این همه جوان که به خاطر اسلام به زمین ریخته شده نابود شود.
اگر خداوند از من راضی شود خوشحالم که به سوی او می روم چون این دنیای فانی برای من ارزشی ندارد .
از نماز خود غافل نشوید وهمیشه به یاد خدا باشید.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.