انتخاب نام شهید بر اساس حرف اول نام خانوادگی

موسوی؛ سیدمجتبی

زندگینامه جهادگر شهید سید مجتبی موسوی :
در سال ۱۳۴۵ در روستای فدشک از توابع شهرستان بیرجند در خانواده ای روحانی دیده به جهان گشود.
تحصیلات ابتدایی را در روستا گذراند و برای ادامه تحصیل در دوره راهنمایی به بخش خوسف عزیمت کرد.
همزمان با اوج گیری انقلاب شکوهمند اسلامی در تظاهرات و راهپیماییها شرکت نمود و  بعد از پیروزی انقلاب به عضویت بسیج روستا در آمد.
پس از اتمام دوم دبیرستان از طریق جهادسازندگی جهت کمک در بازسازی شهر سوسنگرد به جبهه های نبرد حق علیه باطل شتافت و به مدت چهل و پنج روز در خدمت رزمندگان اسلام بود.
سال سوم دبیرستان را با نمرات خوب به پایان رساند و چون با خانواده خود عهد کرده بود که اگر با نمرات خوب قبول شود دوباره راهی جبهه شود در تابستان ۱۳۶۴ راهی مناطق عملیاتی شد و در بازسازی سوسنگرد مشغول گردید و در تاریخ ۶ مرداد ۱۳۶۴ در حین عزیمت به محل ماموریت در جاده سوسنگرد به بستان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

درباره ی کانون

تشکل (سازمان) مردم‌نهاد «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر»، در سال 1383 با همت هیأت‌امنای آن که متشکل از «347» نفر از فرماندهان و باسابقه‌ترین نیروهای عملیاتی و ستادی «6» قرارگاه (لشگر)، «14» تیپ و «69» گردان مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس ـ از سراسر کشور ـ بودند، تأسیس گردید و باعث شد این نیروها مجدداً گرد هم آیند.

 

با این اوصاف، «کانـون سنگرسازان بی‌سنگر» مؤسسه‌ای فرهنگی ـ صنفی در راستای اهداف انقلاب اسلامی است که به منظور حفظ انسجام نیروهای پ.م.ج.ج، تلاش در جهت ادامة راه شهدای جهاد، حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گرامیداشت یاد و خاطرة شهدای جهادگر و ایثارگران سازمان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد (پ.م.ج.ج) در هشت سال دفاع مقدس، حمایت از ایثارگران جهاد و خانواده‌های ایشان و ترویج فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تخصصی این عزیزان، تأسیس شده و فعالیت می‌نماید.

آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی؛ لطفا برای اطلاع از فراخوان‏ ها و اطلاعیه های کانون سنگرسازان بی سنگر عضو شوید.